Located in the center of Saariselkä Fell Center, and nestled close to services, slopes and nature treks of Urho Kekkonen National Park, lies Saariselkä Inn. We offer different types of accommodation including bright and simple rooms in our centrally located Inn, high quality panorama log apartments on the slopes of Kaunispää Fell, and a unique kelo log lodge for bigger groups nearby the services and nature treks of Saariselkä. Our main goal is to make your stay comfortable and enjoyable. We know the surrounding areas inside out and we are happy to advise about activities and attractions.

Saariselkä Inn is truly everything.

MAJOITUS

SAARISELKÄ INN

Saariselkä Inn (Majatalo Panimo) tarjoaa huoneita rentoon lomailuun Saariselän tunturikylän keskustassa. Majoitushintoihimme sisältyy runsas aamiainen ja yleinen sauna.

KELOMAJA SAARIKEJO

Kelohonkainen Saarikejo sijaitsee noin 500m päässä keskustasta. Saarikejon 700m² kokoiset tilat tarjoavat 12 makuuhuonetta omilla kylpyhuoneilla, ja upeat lappilaishenkiset tilat viihtyisään ja rentoon oleskeluun.

SIELIKKÖ KELOHUONEISTOT

Sielikkö kelohuoneistot sijaitsevat Kaunispään rinteellä, noin 1km päässä keskustasta. Huoneistot tarjoavat upeat tilat ja mukavuudet itsenäiseen lomailuun kauniissa tunturirinteen maisemissa.

PALVELUT

RAVINTOLA

Grill & Café Anne´s Garden

Pizzat, burgerit ja monipuolinen grillimenu. Menustamme löydät kampittajia isompaan tai pienempään nälkään. Viihtyisään 70-paikkaiseen ravintolaamme mahtuvat ruokailemaan myös isommatkin ryhmät.

PUB

Pub Panimo

Majatalon yhteydessä toimiva legendaarisen lämminhenkinen Saariselän Panimo tarjoaa live esiintyjiä, karaokea ja ohjelmaa jokaisen matkailijan tarpeisiin. Kullankaivajista tervanpolttajiin, revontulten metsästäjistä lapin rauhaan haikaileville.

SAUNA

Saunaillat päivittäin

Pub Panimo tarjoaa kaksi tilavaa julkista saunaa, joika lämmitetään päivittäin. Meiltä löytyy erilliset saunat miehille ja naisille sekä tilavat pukuhuoneet. Saunat ovat avoinna kaikille pientä maksua vastaan. Voit vuokrata meiltä myös pyyhkeet. Majatalomme asukkaille sauna kuuluu hintaan.

Saunat lämpeää päivittäin klo 16-20 välillä.

TEKEMISTÄ

SIJAINTI

Saariselkä on ulkoilmaystävien paratiisi, tarjoten laajan retkeily- ja latuverkoston upean UKK-puiston maisemissa. Helppokulkuisen tunturimaaston, luonnon koskemattomuuden ja tiheän tupaverkoston ansiosta alue kutsuu kelkkailemaan, vaeltamaan, ja maastopyöräilemään. Vain lyhyen ajomatkan päästä löydät kultahistoriaa, saamelaiskulttuuria, ja karunkauniin Inarijärven.

OPASTETUT RETKET

Tule ja nauti maagisesta keskiyön auringosta ja värikylläisestä ruskasta. Talvella lumoudu kaamoksen väreistä ja kevättalven auringosta. Husky & Co:n kautta voit varata opastettuja retkiä ympäri vuoden. Husky-koirien lisäksi voit varata kauttamme mm. kelkka-, lumikenkä-, mönkijä-, ja revontuliretkiä.

VÄLINEVUOKRAUS

Vuokraa välineet omatoimiseen ulkoiluun!

Voit tehdä retkiä maastoon myös muuten kuin jalan tai hiihtäen. Vuokraa kauttamme sähköpyöriä, tai kokeile lumikenkäilyä tai moottorikelkkailua.

Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo2 weeks ago

Hellou laidiis and sellomääns. Olemme iloisia voidessamme kertoa, että Panimo Pub avaa ovensa asiakkaille perjantaina 5.6. klo 16.00 alkaen.

Olemme ottaneet toimintamme avaamisen yhteydessä huomioon ravintoloita koskevat rajoitukset ja ohjeistukset jotta jokainen asiakas voi turvallisin mielin tulla meille. Olemme myös tauon...

Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo1 month ago

Viime vuonna tähän aikaan meillä täytettiin heliumpalloja kädet ruvella, mutta tänä vuonna on toisin. Panimon perinteiset vappujuhlat jää nyt väliin, mutta tässä muutama kuva piristämään mieltä edellisiltä vuosilta 🤣Ehkä tunnistat kuvista tuttuja. Oikein mukavaa Vappua kaikille🥳!

Lataa Lisää