Kaikki palvelut saman katon alta PANIMO MAJATALO Kaikki palvelut saman katon alta PANIMO MAJATALO Kaikki palvelut saman katon alta PANIMO MAJATALO Kaikki palvelut saman katon alta PANIMO MAJATALO Kaikki palvelut saman katon alta PANIMO MAJATALO Kaikki palvelut saman katon alta PANIMO MAJATALO Kaikki palvelut saman katon alta PANIMO MAJATALO

Tervetuloa pohjoisimpaan Lappiin! Saariselän matkailualue tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ja luontoelämyksiä upeissa tunturimaisemissa. Tule ja nauti maagisesta keskiyön auringosta ja värikylläisestä ruskasta. Talvella lumoudu kaamoksen väreistä ja kevättalven auringosta. Tarjoamme rentoa majatalomajoitusta Saariselän keskustassa, laadukkaita panoramamökkejä Kaunispää-tunturin rinteillä, sekä edustustason kelohonkaista 12-huoneen majaa Saariselän keskustan tuntumassa. Nauti hyvästä ruoasta ja illanriennoista pubissamme ja ravintolassamme. Varaa kauttamme myös aktiviteetit! Kaikki palvelut saman katon alta!

  • Olemme kiinni ajalla 2.5-1.6.

MAJOITUS

PANIMO MAJATALO

Panimo Majatalo tarjoaa huoneita rentoon lomailuun Saariselän tunturikylän keskustassa. Majoitushintoihimme sisältyy runsas aamiainen ja yleinen sauna.

KELOMAJA SAARIKEJO

Kelohonkainen Saarikejo sijaitsee noin 500m päässä keskustasta. Saarikejon 700m² kokoiset tilat tarjoavat 12 makuuhuonetta omilla kylpyhuoneilla, ja upeat lappilaishenkiset tilat viihtyisään ja rentoon oleskeluun.

SIELIKKÖ KELOHUONEISTOT

Sielikkö kelohuoneistot sijaitsevat Kaunispään rinteellä, noin 1km päässä keskustasta. Huoneistot tarjoavat upeat tilat ja mukavuudet itsenäiseen lomailuun kauniissa tunturirinteen maisemissa.

PALVELUT

RAVINTOLA

Anne ´ s Garden & Grill

Pizzat, burgerit ja monipuolinen grillimenu. Menustamme löydät kampittajia isompaan tai pienempään nälkään. Viihtyisään 70-paikkaiseen ravintolaamme mahtuvat ruokailemaan myös isommatkin ryhmät.

PUB

Pub Panimo

Majatalon yhteydessä toimiva legendaarisen lämminhenkinen Saariselän Panimo tarjoaa live esiintyjiä, karaokea ja ohjelmaa jokaisen matkailijan tarpeisiin. Kullankaivajista tervanpolttajiin, revontulten metsästäjistä lapin rauhaan haikaileville.

SAUNA

Pub Panimo

Pub Panimo tarjoaa kaksi tilavaa julkista saunaa, joika lämmitetään päivittäin. Meiltä löytyy erilliset saunat miehille ja naisille sekä tilavat pukuhuoneet. Saunat ovat avoinna kaikille pientä maksua vastaan. Voit vuokrata meiltä myös pyyhkeet. Majatalomme asukkaille sauna kuuluu hintaan.

TEKEMISTÄ

SIJAINTI

Saariselkä on ulkoilmaystävien paratiisi, tarjoten laajan retkeily- ja latuverkoston upean UKK-puiston maisemissa. Helppokulkuisen tunturimaaston, luonnon koskemattomuuden ja tiheän tupaverkoston ansiosta alue kutsuu kelkkailemaan, vaeltamaan, ja maastopyöräilemään. Vain lyhyen ajomatkan päästä löydät kultahistoriaa, saamelaiskulttuuria, ja karunkauniin Inarijärven.

OPASTETUT RETKET

Tule ja nauti maagisesta keskiyön auringosta ja värikylläisestä ruskasta. Talvella lumoudu kaamoksen väreistä ja kevättalven auringosta. Husky & Co:n kautta voit varata opastettuja retkiä ympäri vuoden. Husky-koirien lisäksi voit varata kauttamme mm. kelkka-, lumikenkä-, mönkijä-, ja revontuliretkiä.

VÄLINEVUOKRAUS

Vuokraa välineet omatoimiseen ulkoiluun!

Sisaryhtiömme Husky & Co vuokraa lumikenkiä ja talvihaalareita.